Tóth László Attila

Funkcionális Személyi edző és életmód

tanácsadó

 

 

Főoldal    Bemutatkozás    Árak    Órarend    Elérhetőség

 

 

Hírek

Személyi edzés

Zumba

TRX Training

Aerobic

Testépítés

Kick-Box

Gerinc tréning

Capoeira

Pilates

Táplálkozás

Cikkek

Érdekességek

Partnerek

 

 

 

 

     1975. 01. 11-én születtem, Hajdúböszörményben. Gyerekkorom óta a sport, mozgás megszállottja vagyok: kerékpározás, iskolai tömegsportok, atlétika és röplabdázás kötötte le a szabadidőmet. 1992. 02. 02-től a küzdősportba vetettem bele magam, 1997-ben magyar bajnokságon és Kick-box világkupa 3. helyezést értem el, majd 1998-1999-es években Báthory SE legjobb utánpótlás edzője címet is elnyertem. A Kick-box mellett más sportágakba is belekóstoltam: társastánc, akrobatikus rock & roll, konditermi edzések, ökölvívás, thai-box és aerobic – ami életem részévé vált.

Munka és edzések mellett 1998-ban Kick-box testépítés és aerobic sportágakban TFTI edzőképzéseken vettem részt. Azóta is folyamatosan képzem magam az IFAA-nál. fitness, wellness kongresszusokon, aerobic napokon veszek részt. Aerobicba és személy edzésbe is bevonok küzdő sport edzési elemeket, mivel hatásosnak tartom az erőnlét és hajlékonyság javítását mindenki számára.

A küzdősportok mellett kezdtem el, mint sok fiatal fiú a súlyzós, kondicionáló edzést. Maratoni edzéseket végeztem és ennek ellenére csak nagyon lassan értem el fejlődést. Persze nem tudtam, hogy nem jó úton járok. Maximális elhivatottsággal élem meg a sportot, bízva abban, hogy egyre több vendégemet tudom eljuttatni a jó közérzethez és az elképzelt fitt külsőhöz.

Végzettségeim:

TFTI(Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar):

         Aerobic

Kick-box

Testépítés

Gyerekaerobic

Capoeira

IFAA Fitness Company(International School for Fitness and Recration):

            Aerobic

Spin racing

Pilates

Personal trainer

 

   

 

Minden gondolatod valóság - igazi hatalom.

//Petrince Mulford//

 

 

 

 

 

 

 
 

All Copyrights Reserved 2009, Powered By LaleePapee